De fengshui-väderstreck som ger dig mest tur

Spread the love

Kalkylera fram de fengshui-väderstreck som ger dig mest tur

Med fengshui kan du förbättra din livskvalitet på många sätt. Från grundläggande fengshui-åtgärder som bra luftkvalitet och bra ljus till lite mer avancerade varianter som att hitta dina bästa eller mest tursamma väderstreck. De fengshui-väderstreck som ger dig mest tur kan hjälpa dig att attrahera de energier som är mest välgörande eller passande för dig. När du känner till dina lyckosamma väderstreck enligt fengshui kan du försöka vända dig mot dem på ditt kontor eller i ditt hem. Du kan till exempel använda dig av denna information när du ska placera din favoritfåtölj eller när du sover (den riktning som din hjässa är vänd mot när du ligger i sängen).

Men hur kan du hitta dina bästa fengshui-väderstreck? Det är enkelt.

Väderstreckstabell

Som med allting annat i livet bör du alltid försöka göra ditt bästa med vad du har, och inte oroa dig om allting inte känns perfekt för tillfället. Att sova i vardagsrummet eftersom du inte kan rikta dig åt dina bästa väderstreck i sovrummet eller undvika ditt kontor eftersom ditt skrivbord inte kan vändas åt dina tursamma väderstreck är inte så smart.

Dina omständigheter kommer otvivelaktigt att förändras, och ju bättre energi och attityd du har, desto snabbare kommer saker och ting att förbättras. Fengshui kan hjälpa dig att stärka din energi genom att förbättra omgivningen där du arbetar och bor, samt ge dig många energihjälpmedel som till exempel specifika kristaller att bära, eteriska oljor att använda, etc.

Det finns mängder av tips och råd som kan vara användbara när du ska utforska fengshui, och här tänkte vi börja med att hitta dina bästa och mest lyckosamma fengshui-väderstreck.

Bästa väderstrecket för din säng

Vi kan försäkra dig om att sova i en säng som är riktad mot ett så kallat otursamt feng shui-väderstreck inte kommer att ge dig någon otur, men det kanske helt enkelt inte är den mest hjälpsamma energin för just dig. I en del fall har den dock en neutral karaktär som varken gynnar eller blockerar flödet av positiv energi.

Allting beror på din egen, personliga energis kvalitet.

Kua-nummer

Först måste du hitta ditt Kua-nummer. Sedan kan du ta en titt i tabellen under steg två för att hitta de bästa eller mest tursamma fengshui-väderstrecken för ditt specifika Kua-nummer.

Vi uppmuntrar dig till att ha en öppen, flexibel och intelligent inställning till denna fengshui-information, och inte bli upprörd om till exempel ditt hus entrédörr vetter mot ett väderstreck som inte är tursamt för dig, eller om du inte kan vara vänd mot ditt bästa väderstreck på jobbet.

Att förvandla dålig fengshui till bra

Alla Bagua-områden i ditt hem, oavsett om de stämmer med dina dåliga fengshui-väderstreck eller inte, måste behandlas väl och ha så bra fengshui som möjligt för att kunna skapa bra energier. Men inte alla fengshui-väderstreck är bra att rikta sig mot under längre perioder, eftersom en del bidrar med bättre energier för dig än andra.

Missuppfattningar

Konceptet som behandlar tursamma fengshui-väderstreck verkar förvirra många fengshui-entusiaster. Anledningen är enkel – en del fengshui-böcker bekräftar att det är avgörande att rikta dig mot dina bästa fengshui-väderstreck eftersom olyckor kan inträffa om du riktar dig mot dina otursamma väderstreck, men detta är nonsens.